Hirdetés

Elképesztő magyarországi fotó került elő Priscilla Presley most elhunyt lányáról

Morvay Péter portré Morvay Péter

1994-ben kézen fogva fotózták le Magyarországon Michael Jacksont, és akkori menyasszonyát, a most 54 korában elhunyt Lisa Marie Presleyt, Elvis és Priscilla Presley egyetlen lányát.

Jackson és Lisa Marie a Heim Pál Gyermekkórházból jöttek ki, ahol játékokat osztottak a beteg gyerekeknek. 

1994-ben Michael Jackson és akkori menyasszonya, Lisa Marie Presley. Jackson és Lisa Marie a Heim Pál Gyermekkórházból jöttek ki
1994-ben Michael Jackson és akkori menyasszonya, Lisa Marie Presley. Jackson és Lisa Marie a Heim Pál Gyermekkórházból jöttek ki

Lisa Marie egy rövidfilm forgatására kísérte el Jacksont, aki ekkor járt először Budapesten.

A klip az 1995-ben megjelent HIStory nagylemez beharangozó videója lett. A forgatás a Hősök terén és a Margit hídon zajlott, két-három napra pedig szinte az egész várost lezárták.

Jackson, aki 51 éves korában halt meg 2009-ben, nem sokkal a budapesti út után el is vette feleségül Lisa Marie-t, de az álom házasság nem bizonyult tartósnak, mert két évvel később elváltak.

Mint arról beszámoltunk, Elvis egyetlen gyermeke most 54 éves korában szintén elhunyt, szívleállás miatt. Édesanyja, Priscilla Presley megerősítette a halálhírt, és ezt mondta a People magazinnak:

"Nehéz szívvel kell megosztanom a lesújtó hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Marie elhagyott minket".

A színésznő így folytatta: "Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, miközben megpróbáljuk feldolgozni ezt a mély veszteséget. Köszönjük a szeretetet és az imákat. Egyelőre nem kommentáljuk a történteket".

Lisa Marie halála előtt néhány órával az Instagramon osztott meg egy szívszorító utolsó üzenetet.

„Annak tiszteletére, hogy ma van a Nemzeti Gyásztudatossági Nap , írtam egy esszét a gyászról. Gondoltam, felteszem ide, abban a reményben, hogy bárkinek, akinek szüksége van arra, hogy mindezt hallja, valamilyen módon segít” – írta a Twitteren.

Az énekesnő ismerősei szerint az utóbbi években sokat gyötrődött fia, Benjamin öngyilkossága miatt, aki 2020-ban, 27 éves korában vetett véget az életének. 

Lisa Marie két nappal ezelőtt, a Golden Globe-díjátadón jelent meg utoljára a nyilvánosság előtt, az Elvis-film főszereplője, Austin Butler kíséretében. 

Az 1977-ben elhunyt Elvis Presley a mai napig a világ legsikeresebb előadóművésze, közel 1 milliárd példányban adták el lemezeit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés