Hirdetés

Poór Péter több százezres rezsiszámlát kapott, a költözést fontolgatja

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az énekes nincs könnyű helyzetben, ugyanis brutális rezsiszámlát kapott, ráadásul a jövő év elején csak kevés fellépésre számíthat, részben amiatt, mert a magas számlák miatt a művelődési és a közösségi házak egy része is bezárt. 

"Nem egyszerű az élet, de muszáj bírnom és tartanom magam, mert feladatom van. Mindent meg tudok oldani egyedül, ha mégis közbejön valami, van, aki segítsen. A gyerekekre és az unokákra ritkán számíthatok, mert szanaszét élünk, viszont van egy kedves ápolónőnk, aki gondozza a feleségemet, ha elmegyek fellépni" – kezdte a Blikknek a táncdalénekes, aki alig győzi a sok munkát, közben pedig ápolja a kerekesszékes feleségét is. 

Mint mondta, most igyekszik kihasználni minden munkalehetőséget, ugyanis már látja, hogy szilveszter után holtszezon lesz, ráadásul a magas rezsiárak miatt több közösségi és művelődési házat is bezárnak tavaszig, ő pedig ezeken a helyszíneken lép fel többségével. Arról is beszámolt, hogy amíg nem lesznek koncertjei, addig stúdiózással és a tanítványaival foglalkozik majd. 

Poór Péter a saját bőrén is érzi, hogy mennyire nehéz időszakot élünk, ugyanis nemrég egy 250 ezer forintos gáz- és egy 50 ezres villanyszámlát kapott kézhez. Feleségével egy hatalmas családi házban élnek, aminek egy részét muszáj kihasználniuk. Ráadásul az üres helyiségeket is fűtik, hiszen az énekes felesége a kerekesszékével könnyebben tud közlekedni, ha minden ajtót nyitva hagynak - írja a lap.

"Gondolkodunk a megoldáson. Szóba került a költözés is, de még nem döntöttünk el semmit. Meglátjuk, mire jutun" – mondta a legendás előadó, akinek még a magas számlák sem vették el a kedvét a közelgő ünnepektől. 

"Nagyon nagy a családunk. Nekem van két fiam és egy külföldön élő lányom, a feleségemnek szintén két fia, s összesen tizenkét unokával büszkélkedhetünk. Emellett az oldaláig rokonokkal is szoros viszonyt ápolunk. Sajnos, az egész családot nagyon nehéz összehozni, de az ünnepek alatt azért több részletben tudunk találkozni mindenkivel. A szenestét Dénes fiamnál töltjük majd, 25-én pedig a feleségem gyermekeivel karácsonyozunk" - mesélte.

A Naphíre korábban arról is beszámolt, hogy a Korda házaspárt is megviselte a dráguló élet, még a szeretett villájukat is el kellett adniuk. Balázs Klári pedig rengeteg módszert ismer a spórolásra, például a törölközőket nem heti ötször mossa, hanem egyszer, és a szárítógépet sem használja már. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés