Hirdetés

Ellepik a világot a poloskák, nagyon súlyos a helyzet

Nap Híre portré Nap Híre

Az év második negyedévben 65 százalékkal nőtt a poloskák száma az Egyesült Királyságban az egy évvel korábbihoz képest. De ahogy azt a naphire.hu is megírta, Franciaországban is nagy a baj, az országban gyakorlatilag kitört a pánik az ágyi poloskák elszaporodása miatt, olyannyira, hogy akár még a jövő évi olimpiai játékok megszervezése is veszélybe kerülhet. 

Párizs alpolgármestere, Emmanuel Grégoire a francia televíziónak arról beszélt: "Senki sincs biztonságban. Bárhol ránk mászhatnak, hazavihetjük őket, és csak akkor vesszük észre, amikor rég elszaporodtak az otthonunkban is.” A fővárosban már annyira nagy a baj, hogy az emberek leülni sem mernek például a tömegközlekedési eszközökön, a mozikban és a szállodákban - írja a 444.hu.

A lap beszámolt arról is, hogy a Paris Sud Hotel tulajdonosa 1500 eurót költött arra, hogy megszabaduljon a rovaroktól. Max Malka elmondta, két hete észleltek egy poloskát az intézményben, és előbb jól megijedtek, majd haladéktalanul lépéseket tettek. A szállodástól mindazonáltal nem idegen az áldozathibáztatás sem, ugyanis azt mondta, a rovarokat a nyári szezonban hozzák magukkal a vendégek.

Lapunk beszámolt arról is, hogy nemrégiben a Szent Margit kórházban is megjelentek az ágyi poloskák, ami miatt ki kellett költöznie egy teljes osztálynak. És arról is írtunk, hogy ha nem vigyázunk, akkor Magyarországot is ellepik a poloskák nagyon gyorsan. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés