Hirdetés

“Pofon vágtam!” – Egy színész zaklatta Görög Zitát a forgatás szünetében

Nap Híre portré Nap Híre

Visszatér az ATV #Bochkor a képernyőre: a szezon premierben Milák Kristóf, Győzike és Kabát Péter kacsái is témák lesznek.

ATV/Illés-Regele Tünde

Színes és érdekes hírekkel és vendégekkel tér vissza a csatorna képernyőjére vasárnap este Bochkor Gábor műsora, a szezon premierben pedig több titokról is maguk az érintettek rántják le a leplet a kamerák kereszttüzében. Kiderült többek között az is, Kabát Peti miért vállalta, hogy ringbe száll a Sztárboxban, ugyanakkor Sváby András miért könnyebbült meg, amikor végül hosszú, álmatlan éjszakák után visszautasította a felkérést.

ATV/Illés-Regele Tünde

Bochkor Gábor vendége lesz ugyanakkor Risztov Évi is, aki olimpiai bajnokként és volt úszóként egészen más megvilágításba helyezi majd a Milák Kristóf körül kialakult és a visszatérésével kapcsolatos ellentmondásokat és véleményeket. A félrecsúszott puszikról is megkérdezte vendégeit Bochkor Gábor, Görög Zita ennek kapcsán pedig egy máig elhallgatott titkát fedte fel a kamerák előtt.

A modell-műsorvezető elmondása szerint ugyanis egy film forgatásán a férfi főszereplő gusztustalanul zaklatta. “Két színész ott volt a szettben és amikor leállás volt, akkor ő elkezdte a fenekemet és a combomat fogdosni és többször felszólítottam, hogy ezt ne tegye… Leállásban, nem a szerepben. Sokadik felszólítás után pofon vágtam” - mondta a Naphire.hu információi szerint Zita.

Hogy mi történt ezután? Természetesen vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderült a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés