Hirdetés

Gusztustalan pletyka terjed Marics Petiről: Így bánik a rajongóival?

Nap Híre portré Nap Híre

Marics Peti és társa, Valkusz Milán az elmúlt időszakban rengeteg slágert kiadtak, a ValMar így hatalmas rajongótábort szerzett magának. Nem csoda hát, hogy hetente lépnek fel több ezer ember előtt és rengeteg fiatal lány rajong értük. Most azonban undorító pletykák kezdtek el terjedni Marics Petiről: többen állítják, hogy az énekes aljas módon bánik a közönségével. 

A Redditen a minap egy aggódó testvér osztotta meg a tapasztalait: elmondása szerint Marics rosszul bánt a húgával, aki csak egy képet akart a népszerű énekessel - szúrta ki a Bors.

Marics Peti a húgomat félrelökte a koncert után, amikor odament hozzá… Nem akartam elhinni, hogy a kedvencünk ilyen bunkó és aljas módon tud bánni a rajongóival! Egy képet szeretett volna a húgom, de a nagyságos úr félrelökte, hogy: „rá kell gyújtanom b*sszátok meg

- írta a névtelen posztoló. Állítása szerint a húga ezután két napig sírt. 

De nem ő volt az egyetlen, aki kiteregette, hogy mi történik a háttérben. Egy dolgozó is rendkívül durva dolgokat állít. 

Már amikor megérkeztem, Marics nagyképűen megjegyezte: „Na zenéljünk ezeknek a csicskáknak”... Kezdés előtt pár kislány próbált odamenni hozzá, amikor is közölte: „Vegyétek úgy, hogy még itt sem vagyok”. Egyik kislány el is sírta magát... Na aztán megérkezett Lukács Miki a gyerekekkel, Marics meg olyan mézes-mázos lett és egyből játszott a hozzátartozó gyerekekkel. A sztárcsemetékkel tud nyalis lenni... A koncert után befeküdt a buszba és ott várta Milánt, aki órákig fotózkodott a rajongókkal. Mikor esik már pofára ez az ember?

 – írta bejegyzésében a koncert egyik dolgozója. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés