Hirdetés

Rendkívüli hír: súlyos balesetet szenvedett Budapest mellett a Pizza King tulajdonosa

Nap Híre portré Nap Híre

Jelenleg is kórházban ápolják.

Péntek délután autóbalesetet szenvedett Budapest és Fót között a Pizza King palesztin származású tulajdonosa. Melhem Saad egy oszlopnak csapódott kocsijával. A balesetet közben eszméletét vesztette, a váci kórházban tért magához, súlyos agyrázkódást szenvedett, jelenleg is kórházban van - írja a Blikk

Az üzletember korábban az RTL Főnök Inkognitóban című műsorában is szerepelt, illetve rendszeres vendége volt különböző közéleti műsoroknak. 

A palesztin származású Melhem Saad pár nappal korábban az Ultrahang nevű Youtube-csatornának adott interjújában elítélte a Hamász által elkövetett izraeli mészárlást, és arról beszélt, hogy ő minél előbb békét szeretne Izrael és Palesztina között. A videóban arról is hosszasan és részletesen beszél, hogy jó ideje szimpatizál a magyar kormánnyal és a kormánypárttal és ezért egy idő óta rengeteg negatív megjegyzést kap, mint ahogy azért is, mert Fidesz-szavazó.

A Blikk az üzletemberhez közel álló forrástól úgy tudja, hogy bár a videó alatt sok a pozitív komment, valójában az adást követően több fenyegetést és rosszindulatú megjegyzést kapott Saad, melyek komolyan megviselték az üzletembert, lelkileg teljesen összeomlott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés