Hirdetés

Pesty László: szitokszóvá vált a NER, ami alatt ma már csak egy tucat emberre gondolnak

Nap Híre portré Nap Híre

Pesty szerint korábban a NER 2,5 millió szavazót, sajtóorgánumokat jelentett, most már viszont egy tucat emberre gondolnak alatta, ami szitokszóvá vált. Szerinte el kell telnie a tusványosi beszéd után néhány hónapban, fél évnek ahhoz, hogy történjen valami.

Mint ismert, Pesty László egy hónappal ezelőtt Tusványoson a 444-nek adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: "az, hogy a kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk, ez ugyanaz, mint a Lölő-jelenség Magyarországon. A Lölő-klán, a Biden-klán: a kirakatban lopunk, csalunk, hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét, förtelem mind a kettő”.

A gerilla.hu alapítója az ATV Start című műsorában most elárulta, hogy alacsony és magas kormánypárti körökből is pozitív visszajelzést kapott a tusványosi beszéde után. Mint mondta, azt szeretné, ha tisztulna a magyar konzervativizmus, a keresztény nemzeti gondolat egy tisztább formát öltene, ezért fogalmaz meg kritikát a Fidesszel kapcsolatban, miközben kormánypárti szavazó és támogató. " Egy szikével ezt a rákos daganatot ki kéne metszeni" - jelentette ki. Úgy gondolja, a Fidesz át fog menni egy tisztulási folyamon.

Megváltozott a NER szó jelentése

Hivatkozás másolása

Pesty szerint korábban a NER 2,5 millió szavazót, sajtóorgánumokat jelentett, most már viszont egy tucat emberre gondolnak alatta, ami szitokszóvá vált. Szerinte el kell telnie a tusványosi beszéd után néhány hónapban, fél évnek ahhoz, hogy történjen valami. Arra a kérdésre, hogy ha a tusványosi beszéde után több támogató visszajelzést is kapott, akkor miért nem csinálnak semmit a jelenség ellen, azt mondta: meg kell várni a szeptembert. 

„Ha valaki nem okos, nem ügyes, és nem vállal kockázatot, kétlem, hogy az valódi vállalkozó lenne, akkor neki a nyuszi vagy a mikulás hozza a milliárdokat, és nem a küzdelem, a verseny, ez a darwini értelemben vett verseny. Nekem ez a gondom” - mondta. 

Ezt tervezi a gerilla.hu alapítója

Hivatkozás másolása

Pesty az online médiában látja a jövőt. Már majdnem 20 social média platformon vannak jelen, az unión belül több mint egymilliós a személyi hálózata a csapatnak. Arról is beszélt az ATV műsorában, az egyik központi oldalukat, amely pont „ezzel a problematikával” kapcsolatos – valószínűleg szeptemberben el fogja árulni, hogy mi a webcíme és az ehhez tartozó email cím -, egy terheléses, DDoS-támadás érte. 

Pesty szerint a támadók elkövettek egy hibát, emiatt vezet valahova a szál, azt pontosan nem árulta el, hogy hova, de annyit elmondott, hogy vannak arra utaló jelek, hogy a jobboldalhoz vezethető vissza a támadás. Mint mondta, túl hamar indították el a támadást, egy vonzáskörzetében lévő etikus hacker Pesty szerint azt mondta: 20 éve nem találkozott ilyen erejű támadással. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés