Hirdetés

Kiderült! Brutális pénzt keres egy magyar lány a TikTok-on

Garai Kitti portré Garai Kitti

Csaknem egymillió követője van Forstner Csengének a TikTokon, és több mint százmillió lájkot kapott már a feltöltött videóira. A népszerű tiktokker most azt is elárulta, hogy mennyi pénzt keres mindezzel.

Forstner Csenge az egyik tévéműsorban elárulta, hogy teljes mértékben meg tud élni az influenszerkedésből. A műsorvezető rögtön neki is szigezte a kérdés: Mennyi pénzt tud keresni egy ilyen kaliberű influenszer egy-egy poszttal? 

"Összeget azért nem tudok mondani, mivel én le vagyok szerződve egy menedzsmentcéghez, és ők szokták a piaci árhoz képest beárazni a posztjaimat"  – nyilatkozta Csenge. A műsorvezető azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, ismét rákérdezett, hogy ez mégis nagyságrendileg mit jelent? Százezer vagy egymillió forintot? Mire a népszerű TikTokker azt válaszolta, hogy a kettő közötti összeget megkeresi csupán egyetlenegy posztjával.

Csenge azt mondta, hogy összegekről nem szeretne beszélni, azonban azt megerősítette a műsorvezető kérdésére, hogy több milliókat keres influenszerként havonta - szúrta ki a Bors.

    Bemutatjuk a férfit, aki váratlanul a magyar Tiktok sztárja lett

    Bővebben Bezárás

    A Naphíre korábban arról is írt, hogy Szlazsánszky Ferenc zseniális online lapszemléivel a magyar Tiktok sztárja lett. A műsorvezető lapunknak azt is elárulta, hogy tett szert erre a nagy népszerűségre a TikTokon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés