Hirdetés

Borzongató részletek derültek ki a párizsi késes támadásról

Nap Híre portré Nap Híre

Az egyik áldozatot műteni is kellett, olyan súlyos sérülései lettek.

Szombaton többeket megsebesített egy késes támadó Párizsban a Gare de Lyon vasútállomáson. Hárman sérültek meg a támadás során, egyikőjük súlyos állapotban van. A rendőrség később elfogta az elkövetőt, akiről eleinte még nem lehetett sokat tudni, majd kiderült, hogy a támadó pszichiátriai betegségben szenved, illetve hogy az esetet egyelőre nem tekintik terrortámadásnak - írja a VG.

Közben azt is közölte a rendőrség, hogy egy negyedik ember, aki bár fizikailag nem sérült meg, sokkos állapotba került.

A támadónál a kés mellett kalapács is volt, és az egyelőre nem világos, hogy melyik eszközt milyen mértékben használta a támadás során. A férfiról a rendőrség megállapította, hogy 32 éves, mali állampolgárságú, és 2016 óta legálisan él Olaszországban, ott kiadott járművezetői engedélye is van. Ő maga állította, hogy pszichiátriai betegségben szenved, és a rendőrök találtak is nála ez elleni gyógyszereket. Az esetet jelen pillanatban nem tekintik terrortámadásnak.

A párizsi ügyészség bejelentette, hogy az ügyben elkezdte a nyomozást, a terrorelhárító országos ügyészség pedig egyelőre csak figyelemmel kíséri azt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés