Hirdetés

Paris Hiltont teljesen megdöbbentette, lesokkolta és összetörte, hogy neki (!) magának (!!) kell cserélnie (!!!) kisfia pelenkáját

Nap Híre portré Nap Híre

A celeb nem volt felkészülve arra, hogy a pelenkát is neki kell kicserélnie.

Paris Hilton és férje, Carter Reum januárban jelentette be a nagyszerű hírt, miszerint megszületett első közös gyermekük, Phoenix. Most az örökösnő egy friss interjúban nyilatkozott az elmúlt hónapokról és az anyaságról.

Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy közösen alapíthatunk családot és a szívünk felrobban a kisfiunk iránt érzett szeretettől

- fogalmazott az örökösnő, és hozzátette azt is, hogy az esküvő után egy ideig csak a férjével szeretett volna lenni, majd eldöntötték, 2023-ban alapítanak családot, ami össze is jött nekik.

Azonban az anyaság váratlan nehézségeket hozott Paris számára, ugyanis egy hónapig nem volt hajlandó kicserélni kisfia pelenkáját.

Az oka egyszerűen az volt, hogy félt tisztába tenni a gyermeket, amin a testvére, Nicky Hilton is meglepődött. Végül ő és a dajka segített Parisnak, és az irányításukkal sikeresen lecserélte az akkor már egy hónapos gyermek pelenkáját - írja a Glamour.

Paris azóta már kétgyermekes anya, ugyanis novemberben jelentette be, hogy megszületett a kislánya is, aki a London nevet kapta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés