Hirdetés

Papucsban, félmeztelenül, sörrel a kézben követett el brutális rablást a lajosmizsei férfi

Nap Híre portré Nap Híre

Egy telefonért és 3000 forintért raboltak ki egy férfit Lajosmizsén.

A biztonsági kamera felvétele
A biztonsági kamera felvétele

Még tavaly augusztusban egy lajosmizsei férfi egy helyi üzlet előtt pénzt követelt egy fiatal férfitól, írja az ugyeszseg.hu. A sértett ennek nem tett eleget, így szóváltás alakult ki közöttük. 

Ezután az elkövető a mellkasán és az állcsontján is megütötte a férfit, aki az ütésektől az út menti árokba esett. Itt a vádlott a földre szorította és tovább ütötte a sértettet, azért, hogy az értékeit megszerezze. A férfi végül elvette a sértett válltáskáját, amiben 3000 Ft készpénze és a mobiltelefonja volt.

A vádlott a rablás során olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőnek felelnie kell továbbá egy 2022 júliusában történt testi sértés miatt is. Ekkor egy közös italozás során alakult ki szóváltás a vádlott és az ügy másik sértettje között, amely tettlegességig fajult. Ennek során a férfi több alkalommal is megütötte és megrúgta a sértettet, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a férfit rablás bűntettével, valamint 2 rendbeli súlyos testi sértés bűntettével vádolja és ezért vele szemben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozza.

A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés