Pánik a hőlégballonban: kiesett a pilóta, magukra maradtak az utasok

  • Bűnügy
 portré

A hőlégballon kilenc utassal emelkedett a magasba – a pilótával, egy fotóssal és hét utassal a fedélzetén. Utazás közben azonban a brazil pilóta úgy döntött, le kell szállniuk az időjárás miatt.

A kényszerleszállás azonban nem sikerült, a kosár olyan erősen csapódott a földnek, hogy a pilóta és két utasa kiesett, a többiek bent ragadtak.

Kitört a pánik, a pilóta próbálta tartani a kötelet, de a ballon erősebb volt, és őt is a magasba emelte, végül kétségbeesésében öt méter magasban elengedte a kötelet, és a földre zuhant. A hőlégballont a képzetlen utasok tették le a földre. Két női utast kórházba szállítottak.

A zuhanást túlélő pilóta utóbb azt mondta, hogy a hirtelen szélváltozás miatt kényszerült leszállásra. Csakhogy az utasok nem tudták, hogy vészhelyzetbe kerültek - írja a Mirror.

Mint kiderült, Porto Feliz térségében a léggömb aznap fel se szállhatott volna az erős szél és az időjárási körülmények miatt. 

Cimkék:
  • hőlégballon
  • Brazília
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet