Hirdetés

Ez sokakat érint: fontos változás az OTP-nél

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Az OTP Bank fontos bejelentést tett az applikációjáról: androidos készülék esetén a hardvernek el kell érnie egy minimum-képernyőfelbontást és egy minimum-RAM-teljesítményt.

OTP Bank
OTP Bank

A digitális szolgáltatások biztonsági szintjének növelése érdekében 2023. március 1-jétől módosulnak a SmartBank (Android) alkalmazás minimum technikai feltételei – közölte az OTP.

A SmartBank használatához a 7.0 és az afeletti Android-verziókra van szükség. Az aktuális technikai feltételek megtalálhatók az OTP Bank honlapján.

Ami fontos, hogy androidos készülék esetén a hardvernek el kell érnie a minimum 240-szer 320-as képernyőfelbontást és a minimum 512 megabyte RAM-ot.

Az applikáció már csak az OTP Bank vállalati ügyfelei számára elérhető. A lakossági ügyfelek az új OTP MobilBankban intézhetik a pénzügyeiket okostelefonjukról. Az alkalmazás a korábbihoz képest több új funkcióval könnyíti meg a lakossági ügyfelek számára a bankolást – mint például a Kiadásfigyelő funkció –, és rendszeresen bővül a szolgáltatások köre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés