Hirdetés

Döbbenetes részletek derültek ki a magyar lottómilliárdosokról

Nap Híre portré Nap Híre

A Nagynyertes kérdőívből érdekes dolgokat tudhatunk meg a nyertesekről.

Közel négy hónapja nem született telitalálatos szelvény Magyarország legnépszerűbb lottójátékán, az Ötöslottón. Éppen ezért a megnyerhető összeg most már óriási magaslatokban jár, ha egy szerencsés most szombaton elvinné, ő 2,76 milliárd forintot nyerne. 

2014. március 15-én egy szerencsés játékos 3 054 187 380 forintot nyert az Ötöslottón. A Nagynyertes kérdőív szerint a játékos családjával együtt játszott. Amikor ellenőrizte a szelvényt, elmondása szerint alig akarta elhinni, hogy valóban nyert, és ez a sokkoló, letaglózó élmény napokig vele maradt. Többször is leellenőrizte például a szelvényt, mire elhitte, valóban ő a nyertes. A szerencsés megemlítette azt is, tervei között szerepel a családtagok megajándékozása a nyereményből - írja a Pénzcentrum

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy valószínűleg pénzügyi szakember segítségét kéri majd, de úgy véli, pszichológus segítségére nincs szüksége, mivel saját maga is fel tudja dolgozni ezt az élményt. Pénzügyi helyzetéről csak annyit árult el, hogy átlagos életet élt, és munkáját a nyeremény ellenére is megtartaná, valamint nem tervez elköltözni jelenlegi lakóhelyéről.

2015. május 30-án egy szerencsés játékos 5 049 127 895 forintot nyert az Ötöslottón. A nyertes nem járult hozzá ahhoz, hogy a játékszervező nyilvánosságra hozza az élőhelyét és a szelvény feladásának helyszínét, azonban a kitöltött kérdőív számos érdekes részletet tartalmazott. A nyertes elmondta, hogy jelenlegi jövedelmi helyzete csak éppen elegendő a megélhetésre. Amikor megkérdezték, hogy mire költi majd először a nyereményt, humorosan válaszolta, hogy egy másik lottószelvényre.

A játékos elmesélte, hogy évek óta rendszeresen játszik lottóval, és mindig hitt a szerencséjében. A nyertes egyedül játszotta meg a szelvényt, és elmondása szerint nem hisz különleges stratégiákban, de van egy személyes babonája: mindig hármat toppant az ajtó előtt, mielőtt belép a lottózóba. Az újdonsült milliárdos elárulta azt is, a Szerencse Szombat élő adása közben tudta meg, hogy ő a nyertes, és bevallotta, első reakciója az ijedtség volt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés