Hirdetés

"Összeomlott az életem" Kulcsár Edina drámai vallomást tett

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kulcsár Edina a közösségi média hatásairól osztotta meg az oldalait az Instagram-oldalán pénteken, valamint az elmúlt hónapokban őt ért kritikákkal kapcsolatban is elmondta a véleményét.

Nem sokkal később azonban kikapcsolta a posztjai alatt kikapcsolta a hozzászólásokat, mert nem bírta elviselni, hogy sokan milyen bántó dolgokat írtak neki

Kulcsár Edina és G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M

Egyesek azzal voltak elfoglalva, hogy milyen autóval járok, páran pedig azt mondták, hogy gázok vagyunk, mert Faceapp van a fotón, ami a videó végén látható a kész eredményről

- írta a várandós modell, majd kiemelte azt is: a képet nem szerkesztették meg, csupán jó fényviszonyok között, jó beállításból készült. Az egykori szépségkirálynő azt is tagadta, hogy az összes fotóját alkalmazásokkal javítaná fel.

Edina arról is szólt, hogy mióta oldalakat kezel, az a fő küldetése, hogy erősítse a követőit, hogy több önbizalma legyen. "Szerintem többször mutattam a természetes, smink nélküli arcomat, mint azt, ami tip-top. Pont azért, hogy a valóságot mutassam. Aztán összeomlott az életem, és nem az lett a küldetésem, hogy másoknak segítsek, hanem az, hogy magamat összeszedjem" - tette hozzá Kulcsár Edina.

Majd feltette a kérdést a követőinek, "hogy is lehetne úgy segíteni, hogy közben a saját életünk nem teljes!?" Elárulta azt is, hogy ő egyáltalán nem íréli el azokat, akik megszerkesztik a képeiket. Végül felhívta a követői figyelmét, hogy mindenkinek saját magával kellene törődnie.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés