Összeomlott a Drága örökösök sztárja

  • Sztárok
Virág Márton portré Virág Márton

"Apa, én téged úgy szeretlek, ahogy a másik apukámat, Andrást" - mondta kisfia Molnár Gusztávnak, aki vélhetően ezért omlott össze.

Nem könnyű a 35 éves Molnár Gusztáv élete, mióta volt felesége, Ildikó azzal vádolta meg őt, hogy bántotta közös kisfiukat, Benedeket. A színész sorra veszítette el a munkáit, a kisfiával pedig csak felügyelet mellett találkozhat. Gusztáv jelenlegi felesége, Vivien szerint a férj beleroppant a gyerekért folyó harcba, ez a lelki megpróbáltatás idézte elő a színész bipoláris depresszióját, ami Molnár Gusztáv pár nappal ezelőtti öngyilkossággal való fenyegetőzéséhez is vezetett.

Az utolsó csepp az a mondat lehetett, amit a színész a kisfiától hallott. “Benedek azt mondta Gusztinak, hogy ’apa, én téged úgy szeretlek, ahogy a másik apukámat, Andrást’” – mesélte a Story magazinnak Vivien, aki szerint a férje nincs jól.

Vivien szerint tavaly december óta, amióta a férje kezelés alatt áll, mindeddig semmi probléma nem volt az állapotával: “Jár pszichológushoz és pszichiáterhez is, szépen szedi a gyógyszereket a betegségére“. Vivien abban bízik, hogy amint férje újra teljes értékű apuka lehet és oldódik a láthatás körüli szigor, minden rendeződik.

Cimkék:
  • Molnár Gusztáv
  • összeomlott
  • Drága örökösök
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet