Hirdetés

“Orvost, orvost!” – Félbeszakadt a Géniusz felvétele, rosszul lett valaki az ATV épületében

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Hangos kiabálás szakította félbe a Géniusz felvételét: a stúdióba a csatorna egyik munkatársa rontott be orvosért kiáltva. A földszinten egy nő lett rosszul. A hölgyhöz mentő is érkezett, de szerencsére gyorsan javult az állapota és egy nappal később hazamehetett a kórházból.

Dr. Hacsek Gábor és Dr. Kovács Attila csapott össze december 4-én a Géniuszban: kettejük csatája azonban nem csak a végeredmény miatt lesz örökre emlékezetes. Erről árulkodik Hacsek Gábor lányának bejegyzése, aki elárulta, félbe kellett szakítani a játékot. “9-2-nél állt a játék valamelyik fordulóban, amikor apám és Attila vártak, vártak, vártak, de csak nem jött a kérdés. Már éppen elkezdtek feszengeni, hogy vajon milyen technikai malőr történt, amikor egyszer csak berontott valaki (szerk.: a producer), hogy orvost, orvost, egy hölgy rosszul lett a büfében. Apám és Attila természetesen rögtön elfelejtkeztek a játékról, és rohantak le segíteni” - írja bejegyzésében Zsófia.

Mivel a sikerműsor felvételeit még a nyáron tartották, így nem csak a stúdióban, az egész épületben fülledt meleg volt - Dr. Hacsek lánya szerint édesapja és vetélytársa megvizsgálták a nőt, és riasztották a mentőket. “Természetesen ez a kis intermezzo nem befolyásolta az eredményt, hiszen mindkét orvos egyaránt kizökkent a játékból. Ki tudja, mi lett volna, ha egy orvos és egy random ellenfél játszik, és csak az orvosnak kell kirohannia, a másik addig ott áll és pihen. Viszont ami miatt megmosolyogtató ez a történet, hogy szegény hölgy (ha lehet ilyet mondani) a "legjobbkor" lett rosszul, hiszen az "orvost!" felkiáltásra ketten is oda rohanhattak a stúdióból!” - hívta fel a figyelmet az Isteni gondviselésre Zsófia.

Édesapja, a Dr. Kovács Attilával szemben aznap 4-0-ra alulmaradó Hacsek Gábor lánya bejegyzése alatt azt is megjegyezte, a stáb ezt követően szünetet rendelt el és csak akkor folytatták a műsor felvételét, amikor mindketten azt mondták, készen állnak rá. Riválisa, Kovács Attila szintén ugyanitt pedig megegyezte, udvariasan maga elé engedte Dr. Hacseket, “hadd lásson hozzá elsőként az orvosi teendőkhöz!”

A szemtanúk szerint hölgy már attól megnyugodott, hogy két orvos volt rögtön mellette.  A mentők is nagyon gyorsan a helyszínre érkeztek, addigra már sokkal jobban érezte magát. A kórházba szállítás után egy nappal ki is engedték - értesült a Naphire.hu.

Dr. Kovács Attila egészen a döntőig menetelt. Hétfőn este 20.30-tól a végső játszmában Hutnik Manóval csap össze és végre kiderül, hogy ki a Géniuszok Géniusza.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés