Hirdetés

Újabb botrány az orvossal szexelő magyar modell körül: durván megkárosított egy budapesti szépségszalont

Garai Kitti portré Garai Kitti

Több alkalommal is megcsináltatta a haját az egyik fővárosi szépségszalonban, de fizetni egyszer sem tudott.

Mint azt a naphire.hu is megírta, az elmúlt hetekben robbant ki a botrány, miszerint egy magyar sztármodell szexuális szolgáltatásokat ajánlott fel az orvosának, hogy felírjon neki egy fogyást elősegítő gyógyszert. A nyomozás adatai szerint az ismert nő még március 6-án vette fel a kapcsolatot a háziorvossal, akinek felajánlotta, hogy lefekszik vele cserébe azért, hogy orvosi vényre felírjon neki egy gyógyszert, amit egyébként a cukorbetegek kezelésére alkalmaznak. A modell fogyni akart. 

A Blikk információi szerint a híresség, aki hosszú évek óta állandó szereplője a magyar bulvármédiának, többször is úgy döntött, hogy bizonyos szolgáltatások igénybevétele után nem fizet. Most éppen az derült ki, hogy egy ismert embert is átvert, aki közel 15 évvel ezelőtt működtetett szépségszalont Budapesten. A névtelen szalonvezető elárulta: súlyos pénzekkel károsította meg őt a sztár.

"Bejelentkezett a stúdiónkba, és az első alkalommal hajhosszabbítást kért. Nem volt könnyű dolga a munkatársaimnak, mert nagyon világos színűre kellett festeni a póthajat, ami időigényes, ám elvégeztük a munkát, a kliens pedig elégedett volt" - kezdte a lapnak a szalon akkori vezetője. Majd így folytatta: "Sajátos stílusban közölte, hogy milyen ciki, de nincs nála semennyi készpénz, később majd megadja a tartozását. Mivel a médiában ismert személyiségről volt szó, bíztunk benne, ráadásul kedves is volt, ezért elengedtük."

Azonban a következő alkalommal sem fizetett. Ekkor ismét a hajával foglalkoztak, emellett pedig a szalon egyéb – manikűr, pedikűr – szolgáltatásait is igénybe vette.

"Újra a lerázós dumával jött, ami már mindenki számára kellemetlen volt, ezért próbáltuk kérni, hogy fizessen, de ismét csak ígérgetett. Alapvetően jóindulatú személyiség vagyok, és még itt sem fogtam gyanút. Bartert is ajánlott, de ez sem következett be soha, aztán végleg eltűnt. Hiába kerestük, nem adta meg a tartozását" - mesélte az informátor. 

Az összeg, amivel 2008 tájékán tartozott a híresség, a szalon akkori tulajdonosa szerint közel 100 ezer forint volt, ami akkor egy fővárosi albérlet árának vagy egy zemeszternyi egyetemi tandíjnak felelt meg.

" Akkoriban nagyon kellett volna az összeg, hiszen mindenki nehéz helyzetben volt, de nem kaptuk meg tőle. Tanulópénz volt számomra mindez, azóta kétszer is meggondolom, kiben bízzak" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő informátor. 

A Blikk úgy tudja, nem ő volt az egyetlen, akit a sztármodell megkárosított, néhány évvel ezelőtt ugyanis a fodrászát is ugyanígy átverte. Megígérte neki, hogy a következő alkalommal kifizeti a hajhosszabbítás összegét, de végül sosem bukkant fel újra.

Az illegális gyógyszerfel­írással kapcsolatban a rend­őrségi vizsgálat még folyik, jelenleg a sztármodell és a nyíregyházi orvos is szabadlábon védekezhet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés