Hirdetés

Megszólalt a szexért receptet áruló orvos felesége - megdöbbentő dolgokat mondott

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta, egy 43 éves budapesti modell szexuális szolgáltatást ajánlott fel egy 48 éves nyíregyházi háziorvosnak a fogyását elősegítő receptért. A sztármodell ajánlatát elfogadta a háziorvos, így a rendőrség most mindkettőjük ellen vizsgálódik. A nőt vesztegetéssel gyanúsítják, míg az orvost vesztegetés elfogadásával. Lapunk arról is beszámolt, hogy akár 5 év börtönre is számíthat a modell.

Mint ismert, a modell március 6-án vette fel a kapcsolatot az orvossal, aki az ajánlat elfogadása után, annak ellenére írta fel neki a cukorbetegségek kezelésére alkalmazott gyógyszert, hogy nem is tartozott a körzetébe. Az e-receptet egy nappal később ki is váltották. Később a nyomozók a házkutatás során megtalálták a készítményt a nő budapesti lakásában.

A Blikk kedden megtalálta az orvos házát, ahol a férfi felesége nyitott ajtót. A nő nem nyilatkozott, de elmondta az újságírónak, hogy lejaratásnak gondolja az ügyet, továbbá teljes mellszélességgel kiáll a férje mellett. Bár megviselték a történtek, de igyekszik tartani magát. A gyermekeiket szeretetben nevelték együtt, és szeretnék, ha ez továbbra is így maradhatna.

"Nagyon régről, egy rendezvényről ismerik egymást, amiről a férfi felesége is jól tudott. Rengeteg orvosi kongresszusra járt országszerte, ahol a szakmai dolgok megvitatása után mindig tartanak valamilyen szórakoztató programot. Egy ilyen esemény alkalmával találkozhattak annak idején a nővel, de a felesége hiszi, hogy sosem történt közöttük semmi. Vannak néhányan, akik el akarják csábítani az orvost, de a párja maximálisan megbízik benne" - magyarázta a lapnak egy, az orvos családjához álló közeli forrás. 

A lap információ szerint a rendőrök múlt hét szerdán házkutatást tartották az orvosnál is. Az egyenruhások civil ruhában és sárga mellényben jelentek meg a helyszínen, a család először azt hitte, hogy a kertészek érkeztek meg hozzájuk. Úgy tudni, a férj azzal nyugtatta a feleséget, hogy csak a receptírást ellenőrzik. Két órát töltöttek náluk, miközben átkutatták az egész házat, a családfőnek pedig még a legálisan, vadászatra tartott fegyverét is meg kellett mutatnia.

A rendőrök összesen heten érkeztek, és a ház mindhárom kijáratát elállták. A lap azt írja, a férfit ezután a magánrendelőjéhez vitték, majd a kapitányságon rabosították, ám végül nem tartották bent, szabadon távozhatott. A több szakvizsgával is rendelkező, közismert szaktekintély kamarai tagságát a közelmúltban a saját kérésére felfüggesztették, de szabadon praktizálhat. Telefonon sikerült elérnünk, de nem akart beszélni a történtekről.

A lap felkereste az orvost, aki nem akart beszélni a történtekről. Keresték a modellt is, aki azt állította, nem tud róla, hogy bármilyen ügy résztvevője lenne.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés