Hirdetés

Tényleg eltűnhet a készpénz? Már beszélnek róla az Országgyűlésben

Nap Híre portré Nap Híre

Az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára szerint a kormány minden jó javaslatot támogat.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, február 26-án Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával megkezdődött az Országgyűlés tavaszi ülésszaka. Akkor egyebek mellett megszavazták Novák Katalin lemondó nyilatkozatát, és megválasztották utódját, Sulyok Tamást. 

Ma napirend előtti felszólalásokkal folytatódott a parlamenti munka. Toroczkai László (Mi Hazánk) arról beszélt, hogy ellenzékben is sikerült több területen eredményeket elérniük, ugyanakkor felidézte a készpénzhasználat alkotmányba emelését célzó javaslatukat is, amelyre a kormányfő nyitottnak mutatkozott. Itt az idő, hogy bebizonyítsák, nemcsak mellébeszélnek, hanem cselekszenek is – mondta az ellenzéki politikus.

Répássy Róbert, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára azt mondta, a kormány minden jó javaslatot támogat. Az ellenzéki párt több javaslatot is tett, volt, amit tudtak támogatni és volt, ami nem. Jelezte: érdemben megvizsgálnak minden javaslatot, hogy az illik-e a kormány politikájába vagy sem, de a készpénzhasználat alkotmányba emelésről konkrétan nem nyilatkozott - írja a 24.hu

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés