Hirdetés

Borzasztó hír jött a szomszédból: Oroszország oda csapott, ahol Ukrajnának a legjobban fáj

Nap Híre portré Nap Híre

Orosz rakétatámadás érte az ukrán főváros központi részét csütörtök hajnalban - közölte Vitalij Klicsko polgármester, hozzátéve, hogy a csapás nyomán tízen megsebesültek.

Február eleje óta ez volt az első súlyosabb rakétatámadás Kijev ellen. Klicsko közölte, hogy rakétamaradványok hullottak le a város több részében, és emiatt több lakóépületben és egyes ipari létesítményekben is károk keletkeztek. Két sebesültet kórházba kellett vinni - írja az MTI. 

Az ukrán légvédelem több rakétát indított a támadás ellen, és Mikola Olescsuk légierő-parancsnok szerint az összes orosz rakétát eltalálták, több mint harmincat.

Nagyon támadnak az oroszok, több civil is meghalt a napokban 

Mint azt a naphire.hu is megírta, két civil életét vesztette szerdán egy orosz légicsapás következtében a dél-ukrajnai Herszon mellett. Dnyipropetrovszk megyében éjszakai támadásokban hat ember megsebesült, köztük két tizenéves - jelentette Szerhij Liszak kormányzó, aki fotókat is közzétett megrongálódott épületekről. A Dnyeper partján fekvő Nikopolban is megsebesült egy férfi tüzérségi támadásban.

Az ukrán belügyminisztérium tájékoztatása szerint az északkeleti Szumi megyét több mint száz légicsapás érte az utóbbi 24 órában, egy ember meghalt kedden, és több lakóházban károk keletkeztek

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés