Hirdetés

Óriási bajban Katy Perry volt férje, egyre több nő vall ellene

Morvay Péter portré Morvay Péter

A szexuális erőszakkal megvádolt brit komikus, Russell Brand a „mainstream média” felelős az ellene indult vizsgálatokért. 

A The Sunday Times és a Channel 4 nyomozása nyomán több nő is megtörte a csendet és részletesen elmesélte, mit tett velük szerintük Brand.

Brandet nemi erőszakkal, szexuális zaklatással és legalább négy nővel szembeni „érzelmi bántalmazással”, valamint „ragadozó viselkedéssel” vádolják. 

Az állítólagos támadások 2006 és 2013 között történtek. 

Katy Perry szerint is lehet alapja a volt férje elleni vádaknak
Katy Perry szerint is lehet alapja a volt férje elleni vádaknak Sun

A nyomozásban érintett nők többségét nem nevezték meg, de egykori felesége, Katy Perry szerint lehet alapja a vádaknak. 

A 2012-ben történt válásuk során egy interjúban ugyanis azt állította, hogy 

előtte is leleplezték a „valódi igazságot”.

A sértettek között van olyan, aki azt állította, hogy Brand akkor vette rá a kapcsolatra, amikor ő mindössze 16 éves volt, és még iskolába járt. 

Az illető azt állítja, hogy a férfi érzelmileg bántalmazta és „gyermekként” tekintette, akinek engedelmeskednie kell a kapott utasításoknak. 

Brand azokat a nőkkel is visszaélt, akikkel megegyezésen alapuló viszonya volt, mert a barátainak rendszeresen mutatott intim fotókat róluk. 

A Sunday Timesnak nyilatkozó források szerint Brand viselkedése „nyílt titok” volt a médiakörökben, de eddig mindig volt, aki elfordította a fejét a panaszok hallatán.

Russell Brand szerint azonban csupán egy „agresszív támadáscunami” áldozata lett, és korábbi szabadszájú standupos műsorait és nyilatkozatait, valamint

„a múltbéli promiszkuitív viselkedését”

akarják felhasználni arra, hogy ellehetetlenítsék. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés