Hirdetés

Erre senki sem számított: Orbán Viktor megdöbbentő dolgot árult el magáról

Nap Híre portré Nap Híre

A miniszterelnök kétrészes videóval jelentkezett a TikTokon, amelyben olyan dolgot árult el, amit eddig nem tudhattunk róla.

Orbán Viktor és a kormánytagok arról vallottak a videóban, hogy melyik zenét hallgatták meg életükben a legtöbbször. 

Kiderült, hogy Orbán Viktor a legtöbbször az Omegától a Gyöngyhajú lányt hallgatta meg élete során, azonban kiegészítette ezt azzal, hogy a Valahol egy lány című dal is nagy kedvence.  

Pintér Sándor belügyminiszter az Eddától A kört, Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter Ushertől a Yeah-t hallgatta a legtöbbször. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója Halász Judit Micimackóját kedveli leginkább, míg Lantos Csaba energiaügyi miniszter hasonlóképpen van az LGT Álomarcú lányával. Tuzson Bence igazságügyi miniszter a Hungáriától a Hotel Mentholt nevezte meg, míg Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter az Ismerős Arcoktól a Fenyők című számot hallgatta a legtöbbször. 

Gulyás Gergely a miniszterelnök TikTok-oldalára feltöltött videóban úgy fogalmazott, hogy ez egy nehéz kérdés, amire nem is tud válaszolni, míg Szentkirályi Alexandra a Spice Girls Wannabe-jét hallgatta rongyosra kamaszkorában - szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

Varga Mihály pénzügyminiszter állítása szerint a P. Mobil Kétforintos dalát hallgatta meg a legtöbbször, míg Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter az R.E.M.-re esküszik. Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter kedvence az Erdő, erdő, erdő, míg Nagy István agrárminiszter a Micsoda buliért rajong a Hungáriától.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés