Hirdetés

Orbán Viktor új vírusvariánsokról tett bejelentést - veszélyben a nemzet

Garai Kitti portré Garai Kitti

Idén is megrendezték a Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC) Budapesten, ahol Orbán Viktor is beszédet mondott. A miniszterelnök arról beszélt, hogy ma egy inkubátorprogram vezetőjeként jelentheti ki, hogy mindannyian támadás alatt állunk, de a támadás nem gazdasági, hanem biológiai természetű. 

Orbán Viktor szerint ma a CPAC az Egyesült Államokban, Brazíliában, Izraelben is van - a magyarok nem hatalmasak, sem félelmetesek vagy gazdagok, nincs hadserege és óriási GDP-je, feltehetjük tehát a kérdést: "kit érdekel?" A miniszterelnök szerint egy oka van, hogy bekerülhettünk ebbe az elitklubba: Magyarország ugyanis valójában egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik, ahol nem csak beszéltek egy konzervatív politikai keresztény fordulatról, “hanem meg is csináltuk azt” - jelentette ki, írja az atv.hu.

A miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy nehéz rosszabb helyzetben lévő országot lehet elképzelni, mint amilyen Magyarország volt 2010-ben, azonban a kísérlet sikerült és a magyarok a bizonyítékai annak, hogy csak a konzervatív politikai segíthet ott, ahol a liberálisok mindent romba döntöttek. Szólt arról, hogy a magyar siker fényes volt, azonban 2015-ig ez a kutyát sem érdekelte. Majd kijelenette: "magyar politika világsikerét Soros György programjának köszönhetjük, azért kerültünk a világsajtó címlapjára, mert meghirdette migráns-betelepítő programját, hadrendbe állította az NGO-kat, de mi felvettük a kesztyűt, kerítést építettünk és megvédtük a hazánkat."

Orbán Viktor azt is elárulta, hogy a haza megvédéséhez nem elég a fizikai önvédelmi harc, szellemi-ideológiai csatákat is vállalni kell. "A migráció fontos része a liberális-progresszívek politikájának, ezért harcra kellett hívnunk Soros György társaságát" - fogalmazott, hozzátéve, hogy a magyarok ellentmondtak a liberális kánonnak. 

Orbán Viktor hangsúlyozta: mi magyarok nem támadunk, nem akarjuk megmondani más országoknak, mit gondoljanak a migrációról, a genderelméletről vagy a szuperállamról, és főleg nem akarjuk ezt megmondani az Egyesült Államoknak - nem támadunk tehát, hanem védekezünk. Vannak ugyanis, akik meg akarják mondani, mit gondoljunk, a mi szabadságharcunk azért fontos, mert egyes országok felismerték: nem csak minket támadták meg, hanem a szabad államokat - húzta alá.

Támadás alatt állunk, itt vannak az új vírusvariánsok

Hivatkozás másolása

Orbán Viktor beszédében hangúlyozta: ma egy inkubátorprogram vezetőjeként jelenti, hogy mindannyian támadás alatt állunk, de a támadás nem gazdasági, hanem biológiai természetű - egy vírustámadást indítottak ellenünk, amit a progresszív-liberális laborokban fejlesztettek ki, és a nyugati világ legsebezhetőbb pontját támadja: a nemzetet. Ez a nemzeteinket atomjaira bontja. A kormányfő szerint ha a nemzetek elpárolognak, akkor elvész a szabad élet lehetősége, elbukik a Nyugat, ugyanis a haza nélküli emberek sosem lehetnek szabadok, csak a globális elit játékszerei. 

A miniszterelnök kifejtette azt is, hogy új vírusvariánsokkal találtuk szembe magunkat. Mint mondta, nem áll jól a Nyugat szénája a civilizációk versenyében, és ezért csak magunkat okolhatjuk: nincs olyan versenytársunk, aki képes lett volna ekkora pusztítást véghezvinni. Amikor a baloldaliak rászabadították a "vírust" a világra, sok jóindulatú konzervatív azt mondta, ezt meg lehet fékezni, de nem ez történt. Ma már látjuk, ez a vírus nem laborszökevény, hanem kitenyésztették, és szaporítják. A gender, a woke csak ennek a vírusnak a variánsai - fogalmazott.

Majd arról szólt, hogy a migráció a nemzeti közösség szétbomlasztása. Hozzátette: ugyanez a célja a woke-mozgalomnak és a genderpropagandának is. Magyarországon szerinte nincs min vitázni, ugyanis nyelvünkben a férfira és a nőre ugyanazt a személyes névmást használjuk. Mint mondta, ezek mesterségesen kisebbségekre szabdalják a nemzetet, hogy aztán viszályt szítsanak a csoportok között.

Orbán Viktor még egy vírusvariánst megemlített: a progresszív külpolitikát, ami, mint mondta "mindig háborúba sodor minket, felforgatja az országokat, aztán vagy távozik, vagy beleragad a saját maga által keltett zűrzavarba."

A miniszterelnök biztos benne, hogy ha Donald Trump lenne az elnök, ma semmilyen háború nem sújtaná Európát. "Térjen vissza, elnök úr, tegye naggyá Amerikát, és hozza el nekünk a békét! - üzente.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés