Hirdetés

Orbán Viktor fiatalokkal szelfizett, aztán érkezett Magyar Péter kommentelni

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor miniszterelnök a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján mondott beszédet szerdán, majd ezután a fiatalok közé ment, akikkel rengeteg közös fotót készített. 

A kormányfő szombat egy rövid videót is megosztott arról a Facebook-oldalán, ahogy fotózkodik a fiatalokkal. "Ha beindul a szelfigyár. Hajrá, fiatalok!" - írta Orbán. Aztán váratlanul megjelent a kommentszekcióban Magyar Péter is, hogy - őt idézve - tiszta vizet öntsön a pohárba.

Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba! Ha valaki úgy látja, hogy ez a kormány valóban a magyar családok kormánya, ha úgy véli, hogy ez a kormány valóban megvédi a magyar gyermekeket és jó állapotban vannak a magyar kórházak és az oktatás, ha úgy véli, hogy a kormányzat nem korrupt és áramlanak Magyarországra az uniós források, ha úgy véli, hogy független az ügyészség és hogy az uniós ezer milliárdok nem családi és haveri körökhöz kerültek, ha úgy véli, hogy a közmédia független és nem probléma, hogy Orbánék 1309 milliárd forintot költöttek propagandára, akkor június 9-én szavazzon a Fideszre és Deutsch Tamásra.

- írta Magyar, hozzátéve, hogy "minden másra ott a TISZA párt."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés