Hirdetés

Sosem látott videó szivárgott ki Orbán Viktorról

Nap Híre portré Nap Híre

A miniszterelnök egy csokor virággal búcsúzott Szentkirályi Alexandrától.

Ahogy azt a Nap Híre is megírta, két hete derült ki, hogy a Fidesz budapesti választmánya Szentkirályi Alexandrát javasolja a kormánypárt főpolgármester-jelöltjének.

Azóta az is kiderült, hogy Szentkirályi már nem kormányszóvivő, hiszen Kovács Zoltán személyében megtalálták az utódját. Viszont újabb csavar van a történetben, mégpedig az, hogy a kormányoldal hivatalosan csak áprilisban dönthet arról, hogy tényleg őt indítja-e Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester ellen vagy sem, ugyanis a Fidesz országos választmánya még nem döntött a kérdésről.

A Fidesz sajtóosztálya ezzel kapcsolatban nemrég azt nyilatkozta, hogy várhatóan április elején hoznak formális döntést Szentkirály Alexandra jelöltségéről.

Közben megírtuk azt is, hogy szerdán Orbán Viktor a Karmelita kolostorban fogadta Szentkirályit, akivel egy közös fotót is posztolt a Facebook-oldalára, ezzel elbúcsúzva a korábbi kormányszóvivőtől. A miniszterelnök azonban nemrég egy videót is közzétett a találkozóról, és az is látható, ahogy egy nagy csokor virággal köszönti Szentkirály Alexandrát:

A videó végén pedig közös képet csinált Szentkirály az Orbán-kormány tagjaival, többek között Rogán Antallal, Nagy Mártonnal, Szalay-Bobrovniczky Kristóffal, Pintér Sándorral, Varga Mihállyal, Lázár Jánossal, Nagy Istvánnal, Csák Jánossal, Semjén Zsolttal, Bóka Jánossal, Lantos Csabával, Tuzson Bencével és Navracsics Tiborral. A fotóról a kormánytagok közül csak Szijjártó Péter és Gulyás Gergely hiányzik, utóbbi még a műtétje után lábadozik.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés