Hirdetés

Opitz Barbiék megtámadásáról kérdeztük a rendőrséget: meglepő választ adtak

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Sajtóhírek szerint leköpték, megtépték a haját, majd halálosan megfenyegették a Westendben Opitz Barbit, akit ezután vérző sebbel látott el egy orvos. A Naphire.hu úgy tudja: nem indult nyomozás. Meglepő, miért.

A Borsonline robbantotta a hírt: Opitz Barbit és VV Greget megtámadták a Westendben. A lap híre szerint egy hatfős társaság kötött beléjük, akik a külsejét kezdték először kritizálni, majd egy lány megragadta az énekesnő haját és hátra rántotta a fejét. Ezt követően szabadult el a pokol. 

“Barbinak elkezdett vérezni a keze, úgy láttam, mintha több körme sérült volna meg. Egyre jobban eldurvult a helyzet, mert a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is”

- írja a lap a Greg által a közösségi oldalán megosztott beszámoló alapján.

VV Greg szerint a dulakodás, hajtépés, köpködés és fenyegetés így ért véget: “Azt kiabálták, hogy egyszer úgyis kijövünk innen, minden bejáratnál lesz belőlük valaki, és mi élve innen nem jutunk ki. “Ti ma megdöglötök!” - ezt hangoztatták. Végül a rendőrség is megérkezett” - írta a magyar Ken baba, aki szerint rengetegen bámulták a jeleneteket, azonban senki nem segített nekük. Halálos fenyegetés, hajtépés, vérző seb, és orvosi ellátás, sőt, rendőröket is riasztottak, a Naphire.hu most mégis úgy értesült: nem indult eljárás.

Lapunk megkereste az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, hogy megtudjuk, történt-e feljelentés az ügyben, esetleg - a Greg által állított történet ismeretében - indítottak-e hivatalból eljárást, ám meglepő választ kaptunk. 

“Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben érkezett bejelentés, a rendőrök percek alatt kimentek a helyszínre, ott a bejelentőt meghallgatták, aki már nem kért rendőri intézkedést és arra okot adó körülmény sem merült fel” 

- közölték.

De ki értesíthette a rendőröket? S miért érezte úgy, hogy már nem szeretné a kiérkező rendőrök segítségét? Gregék beszámolója ezek szerint nem elég, vagy a rendőrök egy más történetet hallhattak a helyszínen? A Naphire.hu megkereste az egykori villalakót, aki határozott választ adott. “Én hívtam a rendőröket” - kezdte Greg, majd arra a kérdésünkre, miért nem kértek intézkedést, vagy tettek feljelentést, is magyarázatot adott. “15-16 évesek. Nem büntethetőek. És senkinek nem hiányzik, hogy a rendőrségre járkáljon” - mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés