Hirdetés

Aggódnak a barátai Opitz Barbiért: "Szerettünk volna neki segíteni, de élből elutasította"

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az énekesnő tavaly decemberi eltűnése felkavarta az állóvizet, családtagjai azt állították, emögött a lány barátja, Serleg Albert áll. Barbi ugyan előkerült, de barátai még most sem nyugodtak.

Opitz Barbi családtagjai korábban úgy vélték, Albert "életveszélyes", illetve azt is elmondták, hogy megfenyegette a lányt. Végül Barbi mindenkit megnyugtatott, hogy csak egy párkapcsolati vita miatt tűnt el, de egyébként jól van.

Ám később szakítottak, és kiderült, hogy a pár többször is hevesen vitatkozott egymással. A 19 éves fiút ezek után elő is állították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon. Albert mindent tagadott, majd úgy fogalmazott, "van egy sz*rkavaró a családban", aki szerinte nem más, mint Barbi édesanyja. A fiú úgy gondolta, ő fordítja ellene az egész családot. Az üggyel kapcsolatos nyomozás idén januárban is tartott: a Budapesti Rendőr-főkapitányság bejelentette, hogy egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság vétségének gyanúja miatt.

A történtek után azonban úgy tűnik, Barbi és Albert újra együtt van: kettesben töltötték a vasárnapot, illetve közös képeket posztoltak. Ennek az énekesnő barátai nem igazán örülnek, egyikük a Borsnak azt mondta: már hónapok óta nem hallott a lányról semmit, "egyik pillanatról a másikra" eltűnt az életükből.

"Legutoljára tavaly december végén beszéltem vele, amikor volt az a bizonyos rendőrségi ügye, de már akkor is furcsán viselkedett. Szerettünk volna neki segíteni, de élből elutasította, most pedig megdöbbenve látom, hogy ismét együtt van Alberttel. Nem gondoltam volna, hogy a történtek után kaphat még esélyt a fiú, de úgy tűnik, Barbi máshogy gondolta" – mondta az egyik aggódó barát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés