Hirdetés

Undorító, mit csinált ez a férfi a HÉV-en, letartóztatták

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Egy 16 éves lány volt a férfi első áldozata.

A gödöllői rendőrök elfogták azt az 53 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint a Gödöllői HÉV-en többször is önkielégítést végzett. A police.hu közlése szerint november elején egy 16 éves lány az iskolába menet arra lett figyelmes, hogy a vele szemben ülő férfi kigombolta a nadrágját, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett, miközben végig a lány bámulta. A kamasz rémültében leszállt és egy másik kocsiban folytatta útját. A nem mindennapi történést jelezte a rendőröknek.

Pár nappal később hasonlóról érkezett bejelentés, akkor egy 28 éves nő kérte kétségbeesetten a rendőrök segítségét. A történet kísértetiesen egyezett a korábbival, november 10-én a Cinkotáról Gödöllő irányába közlekedő HÉV-en egy férfi önkielégítést végzett, miközben lassan oldalazva közelebb lépett áldozatához.

Az 53 éves V. Gábor november 11-én este már a kihallgató helyiségben találta magát, szeméremsértéssel gyanúsították meg és őrizetbe vették. A férfi a terhére rótt bűncselekményeket nem ismerte el, kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni. 

A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés