Hirdetés

Drámai pillanatok Kerecsenden: két órán belül két ember akart öngyilkosságot elkövetni

Nap Híre portré Nap Híre

A polgárőrök, a rendőrök és a mentők mindkét esetben pillanatokon belül a helyszínre siettek.

Két órán belük két ember akart öngyilkosságot elkövetni a Heves vármegyei Kerecsenden csütörtök éjjel, azonban végül mindkét személyt sikerült megmentenie a hatóságnak - írja a Heves vármegyei hírportál.

Kiemelték, hogy a helyi polgárőrség először csütörtök tíz óra körül kapott segélykérő telefonhívást, miszerint valaki a közeli borház területén hangosan ordibál a vendégek között, valamint másokat szidalmaz.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre érkeztek és keresni kezdték, nem sokkal később pedig meg is találták a közelben. Megkérdezték, hogy mi a gondja, amire ő zavartan viselkedett, össze-vissza beszélt és közölte, hogy nem akar tovább élni. A történtekről értesítettek a rendőrséget, akik helyszínre érkezésük után mentőt riasztottak hozzá.

Alig két óra elteltével, éjfél körül újabb telefonhívás érkezett a Kerecsendi Polgárőr Egyesülethez, miszerint egy másik férfi azzal fenyegetőzve indult el otthonról, hogy öngyilkos akar lenni. Miután megtalálták, hozzá is rendőrt hívtak, majd az előző esethez hasonlóan a mentők kórházba szállították.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés