Hirdetés

(18+): Fejbe lőtte magát egy magyar egészségügyi dolgozó

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Szörnyű tragédia történt a hétvégén a romániai bihar megyében, ahol egy magyar egészségügyi dolgozó öngyilkosságot követett el.

A Maszol portál beszámolója szerint a 44 éves margittai férfi holttestére a helyi temető mellett, a parkoló autója hátsó ülésén találtak rá. A helyszínre érkező hatóságok egy vadászpuskát, valamint lőszereket találtak mellette. A sérülései alapján pedig megállapították, hogy a férfi fejbe lőtte magát a saját fegyverével. Kiemelték, az áldozatnak volt fegyvertartási engedélye.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de nem feltételeznek idegenkezűséget, minden jel öngyilkosságra utal.

A férfi halála megdöbbentette a Spital Municipal Városi Kórház munkatársait és betegeit is, egy Facebook-bejegyzésben emlékeztek rá: 

"Szívünkben fájdalommal vesszük tudomásul, hogy a mindenki által tisztelt és szeretett kollégánk, Papp Róbert Eduárd, az ortopédiai rendelő főasszisztense váratlanul és tragikus körülmények között eltávozott közülünk! Robi! Hiányozni fogsz, megőrzünk emlékeinkben! Őszinte részvétünk és együttérzésünk gyászoló családjának"

- olvasható a kórház közösségi oldalán.

„Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés