Hirdetés

Öngyilkos lett a magyar milliárdos, akit felesége brutális meggyilkolásával vádoltak

Garai Kitti portré Garai Kitti

B. Jánost korábban azzal gyanúsították, hogy 2022 szeptemberében megölte a feleségét, a holttestét pedig eltüntette. A férfi a székesfehérvári rendőrség fogdájában felakasztotta magát egy szatyorral. 

A férfi, akit a Blikk korábbi cikkében "egykori milliárdos acélmágnásnak" nevezett, a 2000-es években egy acélszerkezeteket gyártó cég ügyvezető igazgatójaként, Fejér megye egyik legsikeresebb üzletembereként tartották számon. Felesége, S. Andrea gyermekfelügyelettel foglalkozott, meggyilkosálával pedig a férjét gyanúsították. 

A gyanú szerint az egykori vállalkozó megölte a feleségét, a holttestet feldarabolta, majd elrejtette. A nyomozók a férfi autójában maradványokat találtak, amelyek feltehetően a nőtől származtak.

A lap úgy tudja, hogy a férfi a fogda egyik mellékhelyiségében egy szatyor fülével követte el az öngyilkosságot. A szatyrot a családtagoktól kapta, élelmiszert és ruhákat küldtek neki benne.

A férfi lánya a lapnak elmondta, hogy felháborítónak tartja, hogy ilyen előfordulhatott a fogdában, véleménye szerint jobban át kellett volna vizsgálni, hogy mit adnak be neki a zárkába.

"A családunk elképzelhetetlennek tartja, hogy az édesapám valóban gyilkos lenne, végig bíztunk az ártatlanságában. Nagyon sokat gondolkodom rajta, miért tehette ezt magával, az is megfordult a fejemben, hogy védeni akart valakit, vagy megzsarolhatták, de ezek csak találgatások. Ami biztos, borzasztóan nehezen viselte a bezártságot, és kilátástalannak érezte a helyzetét" - mondta a neve elhallgatását kérő nő. 

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint az ügyben rendőri mulasztás nem történt.

S. Andrea rokonai közül már csak az unokatestvérei élnek. A lap szerint az unokatestvérek már soha nem fogják megtudni, hogy ki ölte meg S. Andreát, mivel a rendőrség közölte: a gyilkossággal gyanúsított férfi halála miatt megszüntették az eljárást.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés