Hirdetés

Öngyilkosságra készülhet az RTL Klub sztárja

Garai Kitti portré Garai Kitti

Öngyilkossággal fenyegetőzik az RTL Klub sztárja. Molnár Gusztáv a Blikknek adott interjút, miután a felesége az Instagram-oldalán közölte, hogy véget ért a házasságuk. 

"Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom" - mondta a lapnak a megtört színész. 

"Mindent tönkretettem, és bár nagyon fáj, hogy Vivi válni akar, jól teszi, amit tesz, mert megérdemlem. De rettenetesen hiányzik a feleségem! Most is itt van a gyűrű a kezemen" – sírta el magát Molnár Gusztáv, aki úgy érzi, semmi ereje nincs megválni az alkoholtól és felesége nélkül inkább véget vetne az életének. 

Mint ismert, a színész felesége, Fazekas Vivien sokáig kitartott Gusztáv mellett, anyagilag is támogatta és mindenben kiállt mellette, de betelt nála a pohár, miután észrevette, hogy férje más nőkkel szexuális tartalmú üzeneteket vált. 

Miután a színész lebukott, édesanyja telefonjáról ijesztett rá a szerelmére azt állítva, hogy meghalt. Vivien a történtekről úgy nyilatkozott, hogy Gusztáv így akarta felhívni magára a figyelmet és elérni őt. Molnár azonban tagadja az üzenetváltásokat más nőkkel. 

A színész élete teljesen tönkrement és bevallása szerint nem képes egyedül rendbe tenni az életét. 

"Tisztában vagyok vele, hogy segítségre van szükségem, de nem tudom, lesz-e erőm kérni. Azt hiszem, a feleségemnél már minden esélyem eljátszottam, és megértem, hogy ezt már nem bírta tovább. Beszéltem vele, miután értesültem arról, hogy válni akar, és megbeszéltük, hogy nincs visszaút, véget vetünk a házasságunknak" – zárta rövidre Gusztáv. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés