Hirdetés

Mi történhetett? Rá sem ismerünk a Harry Potter-filmek sztárjára, felismerhetetlen lett

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Jason Isaacs új külsővel tűnt fel a napokban a nyilvánosság előtt.

A Harry Potter filmekben Lucius Malfoy-t, Draco Malfoy édesapját alakította Issacs, azonban a filmsorozat befejezése óta igazán távol került Roxforttól, olyannyira, hogy mára teljesen felismerhetetlen lett. Az új külsőt annak köszönheti, hogy legújabb sorozatában, az Archie-ban a brit származású hollywoodi ikon, Cary Grant (eredeti nevén Archibald Alexander Leach) bőrébe bújt.

A csütörtökön megjelent képek láttán a most 60 éves színészt senki sem ismerné fel, még azok sem, akik a mai napig rajonganak a Harry Potter filmekért - írja a The Sun. A lap kiemelte, hogy a négyrészes minisorozat a fiatal Archibald Alexander Leach életét követik majd nyomon, aki az 1900-as évek elején Bristolban, rendkívüli szegénységben nőtt fel, és megküzdött idősebb testvére elvesztésével is, mielőtt hollywoodi sztár lett volna belőle.

A szupersztár egyébként 1986-ban, 82 éves korában hunyt el. A sorozatot Grant lánya, Jennifer Grant és volt felesége, Dyan Cannon áldásával hagyták jóvá és készítették el, ők a vezető producerek.

A BAFTA-díjas Paul Andrew Williams rendezi a sorozatot, és egyben executive producerként is tevékenykedik, a BAFTA-díjas Rebecca Hodgson pedig producerként dolgozott az alkotáson. A sorozatban még feltűnik Laura Aikman is, aki Cary félelmetes exfeleségét, a színésznő és filmrendező Dyan Cannont alakítja. Mellette a Ted Lasso és Succession sorozatokból ismert Harriet Walter is szerepet kapott, aki Elsie Leach-et, a legendás színész édesanyját játssza.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés