Hirdetés

Volt főrendőrt fogtak el tapétavágóval a kezében Orbán Viktor közelében

Nap Híre portré Nap Híre

Hét órán keresztül tartották azt a férfit fogva, akinél egy sniccert találtak és rendzavarás miatt indítottak ellene eljárást. 

Hadházy Ákos arról számolt be, hogy Cs. Péter, korábbi gazdasági főnyomozót állították elő Orbán Viktor október 23-i beszéde után. A férfi egy táblát tartott fel a kormányfő közelében, ezért a rendőrök kivezették, megbilincselték, és rendzavarás miatt indult ellene eljárás.

"Itt tartunk: a volt gazdasági főnyomozót Csőgör Pétert falhoz állították, egy mélygarázsba hurcolták, ott megbilincselték, majd újra, már erőszakosan falhoz nyomták, majd hét órán keresztül fogva tartották csak azért, mert egy rendszert bíráló táblát tartott fel a tegnapi állami »megemlékezésen« Orbán közelében. Szerették volna tovább is benn tartani, de végül ettől elálltak"

- adta hírül Hadházy Ákos a Facebook-oldalán egy friss bejegyzésben, amit a Szeretlek Magyarország szúrt ki.

A rendőrség szerdai közleményében azt írta, hogy a férfinél egy tapétavágó kést is találtak, és rendzavarás miatt indult ellene eljárás.

Hadházy a posztjában kiemelte azt is, hogy ezt a tényállást arra hivatkozva állapították meg, hogy a volt főrendőr zsebében a lehető legkisebb, négy centiméter pengehosszúságú tapétavágót, vagyis sniccert találták. Ez Hadházy szerint azért volt ez egykori főnyomozónál, hogy a tábláját gyorsan át tudja alakítani. Eredetileg ugyanis az mást ábrázolt, ezért is tudott bejutni a Millenáris Parkba.

"Cs. Péter amúgy nem véletlenül olyan elkeseredett, hogy meg szerette volna mutatni ezt a táblát a miniszterelnök úrnak. Gazdasági főnyomozóként és triatlonista sportolóként szerencsétlenségére a sport szövetség felügyelőbizottságába választották, ahol számos, nagyon furcsa, a vezetőkhöz köthető szerződés miatt feljelentést tett (és amiben nyomozás is indult). Erről azonban tájékoztatta a szövetség tagjait, amire a kamu céghálózatot alkotó cégek perrel reagáltak - a 19 cég összesen 19 millió forintot követel tőle. Közben a munkahelyéről mondvacsinált ürüggyel kirúgták"

- írta a politikus a korábbi nyomozóról.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés