Hirdetés

Ököllel ütött a nyílt utcán egy nőt egy ismert férfi közszereplő?

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Szentendrén, a Bükkös-patak partján elképesztő jelenetnek lehettek szemtanúi az arra járók péntek délután.

Az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon történt az eset, amely során szóváltásba keveredett egy gyermekeivel kutyát sétáltató nő, és egy középkorú biciklis férfi. A férfi ugyanis hátulról tekert kerékpárjával, és majdnem elütötte az egyik gyereket. Az édesanya ekkor rászólt, a férfi pedig magyarázkodás helyett a semmiből ököllel homlokon ütötte az anyát úgy, hogy végül mindketten a patak medrében kötöttek ki - írja a Ripost.

A szemtanúk szerint pillanatok alatt történt minden, a gyerekek megijedtek és sírva szólongatták édesanyjukat. Állítólag a férfi el akarta hagyni a helyszínt a verekedés után, azonban többen is a nő segítségére siettek, és később a férje is megérkezett a helyszínre. A lap szerint a nőnek diónagyságú pukli nőtt a homlokán, ahol a férfi megütötte. A férfit a helyszínen előállították a rendőrök, jelenleg a Szentendrei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán súlyos testi sértés kísérlete miatt van folyamatban büntetőeljárás ellene.

Az Index azt írja, egy helyi illetőségű Facebook-csoportban mindeközben azt írták, hogy a kerékpáros egy diplomás, 45 év körüli férfi volt, és állítólag egy társadalomkutató cégnek az ügyvezetője.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés