Hirdetés

Ocsmány gazember: csecsemők megerőszakolását dokumentálta a pápai pedofil

Nap Híre portré Nap Híre

Az elfogott pápai pedofil telefonján félszáz olyan felvételt találtak, amelyeken csecsemőket és kiskamaszokat erőszakoltak meg férfiak.

Az elmúlt hetekben vérfagyasztó pedofilbotrányoktól volt hangos a magyar közélet. A Szikra Mozgalom egyik aktivistájának lakásán gyerekeket erőszakoltak meg és vették videóra az undorító bűncselekményt, a volt XVII. kerületi alpolgármestert pedig azzal vádolják, hogy megrontotta és éveken át titokban felszerelt kamerákon keresztül megfigyelte nevelt lányát.

Most egy újabb borzalmas bűncselekmény lepleződött le. Bilincsben és vezetőszáron vittek ki a rendőrök egy 30 éves férfit a pápai otthonából. Azért fogták el néhány napja, mert a telefonján félszáz pornográf felvételt találtak kisgyerekekről. A szomszédok nyilatkoztak a Tényeknek.

A Tények szerint a felvételek között olyan is volt, amin csecsemőket erőszakoltak meg, a kiskamaszokkal pedig fajtalankodtak. Azt egyelőre nem tudni, hogy a pápai férfi is szerepel-e a felvételeken, vagy hogy elkövetett-e nemi erőszakot, most csak a felvételek birtoklása miatt rendelték el a letartóztatását.

Ha a bíróság bűnösnek találja a férfit a bizonyítási eljárás során, akkor a videók birtoklása miatt akár évekre is börtönbe kerülhet. A lefoglalt felvételek birtokában a rendőrség most az áldozatokat és az elkövetőket is azonosítja. Valószínű, hogy a gyerekeket kiemelik majd a jelenlegi környezetükből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés