Hirdetés

Öccse házát szétverte, a sajátját felgyújtotta, majd az almafáról mozizta a tűzoltókat

 portré

A Somogy megyei férfi előbb betört a testvére otthonába, összetörte a berendezést, majd hazament és felgyújtotta a saját házát.

Elképesztő ügyben emelt vádat kaposvári ügyészség. A Kaposvár mellett élő, 40 éves férfi annyira haragudott a testvérére, hogy tavaly ősszel egy fejszével megjelent annak házában, bezúzta az ajtót, majd ripittyára törte a berendezést. Nem kímélte a tévét, a hűtőszekrényt és az étkező asztalt se, amivel közel fél millió forintos kárt okozott. A pusztítás közben az öccse az ablakon keresztül menekült el.

Fivére ezután az esti órákig bujkált rendőrök elől, majd amikor hazament, abba sem volt köszönet. Felgyújtotta a hálószobájában a ruhákat, a tűzhöz vonszolta A PB gázpalackot és megnyitotta szelepet. Végül eszébe jutott, hogy csak ki kéne menekülnie a lángoló házból. A zavart férfi ezután felmászott egy gyümölcsfára, és onnan figyelte a helyszínre érkező rendőröket, tűzoltókat. Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt a Kaposvári Járásbíróságon.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés