Hirdetés

Ő a világ legjobban kereső sportolója

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A Forbes magazin listájának élén Lionel Messi végzett. A lista alapján a futballistája az elmúlt 12 hónap alatt 130 millió dollárt (47,65 milliárd forint) keresett. A Los Angeles Lakers kosarasát, LeBron Jamest, illetve a Manchester United focistáját, Cristiano Ronaldót előzte meg

A második helyezett LeBron James a Los Angeles Lakers kosárlabdázója 121 millió dollárt, azaz 44,35 milliárd forintot gyűjtött a legutóbbi időszakban, ezzel az NBA-rekordot is megdöntötte az eddigi 96,5 millió dollárral, amelyet szintén ő tartott.

Cristiano Ronaldo 115 milliós (42,15 milliárd forintos) keresetével a harmadik helyre került. Mögötte brazil pályatársa, Neymar áll 95 millióval (34,8 milliárd forint), az ötödik pedig a Golden State Warriors háromszoros NBA-bajnoka, Stephen Curry lett 92,8 millióval (34 milliárd forinttal.

A tízes listán még Kevin Durrant kosárlabdázó, Roger Federer teniszező, Canelo Alvarez,ökölvívó, Tom Brady amerikai focista és Giannis Antetokounmpo kosárlabdázó szerepelnek – írja az MTI.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés