Hirdetés

Dagad a botrány, nem fizették ki a nyereményét a lottónyertesnek, nyomozás indult az ügyében

Nap Híre portré Nap Híre

A lottótársaságnak szemet szúrt, hogy a nyugdíjas nő túl gyakran nyert a lottón, ezért megbíztak egy nyomozót az ügy felderítésével.

A 69 éves Amelia Barnham hetente 60 fontot, körülbelül 28 ezer forintot költött lottószelvényekre eddig, és sokszor be is jött neki ez a taktika, ugyanis a nyugdíjas nő számláján eddig máris 23 600 font, azaz közel 11 millió forint landolt a lottónyereményekből. A legutóbbi eset során Amelia  ismét jól választott, és a "Hot Pick" nevű szelvénnyel 800 fontot, azaz 370 ezer forintot nyert. De ezt már nem fizették ki neki, ugyanis a lottótársaságnak is feltűnt a nyugdíjas nő sorozatos sikere, így megbíztak egy nyomozót, hogy derítse fel az ügyet - számol be a TWN. 

"Ez nagyon stresszelt, dühös vagyok. Az a tény, hogy valaki eljött a lakásomra, megfélemlített" - mondta a nyugdíjas nő, hozzátéve, hogy a nyomozás miatt úgy érezte magát, mint egy bűnöző. A nyomozó ellenőrizte a nő személyazonosságát, megnézte a bankszámlakivonatát és lefényképezte az útlevelét. "A biztonsági ellenőrzések fontosak a Nemzeti Lottó integritásának biztosítása miatt" - indokolta az eljárás jogosságát a lottótársaság.

Amelia azonban nagyon kiakadt, úgy fogalmazott: "undorító és szégyenletes, ahogyan velem bántak", és azt is megjegyezte, hogy soha többé nem vesz szelvényeket. Az utolsó nyereményét hat hete nyerte és azóta sem kapta meg.

Mint azt a naphire.hu is megírta, február 25-én nagyon szerencsés napra ébredt egy magyar játékos is, ugyanis telitalálattal megnyerte az ötös lottó rekordnyereményét, 6,52 milliárd forintot. Az új magyar milliárdosnak a számok kihúzásától számítva 90 napja van arra, jelentkezzen, különben könnyen bukhatja a nyereményt

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés