Hirdetés

Nyomoz a rendőrség: Harsányi Levente után Stohl András és Jákob Zoltán is érintett?

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Három hete még feljelentés kiegészítést rendeltek el az ügyben, a Naphire.hu információi szerint azóta már nyomozás is indult. Újabb nevekről beszélt a rádiós.

A Sport Rádió népszerű rádiósa hosszú hónapok óta akarata ellenére jelenik meg a legnagyobb közösségi oldalra posztolt “különös” bejegyzésekben. Ezek többségében rendőrök veszik körül, van, hogy bilincsben is látható. A nyomok a gyanú szerint csalókhoz vezethetnek. “Az interneten futottam bele, hogy az egyik weboldalon az én nevemmel és arcképemmel reklámoznak pénzügyi szolgáltatásokat. Közel százezer forintnyi euró befizetése után 300 százalékos megtérülést ígérnek az embereknek” - mondta korábban Harsányi Levente a Blikknek, majd július közepén az is kiderült: feljelentést tett.

A műsorvezető szerint ráadásul nem csak azokat érhette kár, akik beugrottak a csalóknak, ő maga is károsult, hiszen ha lesznek, akik elhiszik, valóban ő állt be ilyen kétes vállalkozások mögé, munkáktól is eleshet. A Naphire.hu információi szerint a rendőrség először feljelentéskiegészítést rendelt el, azóta azonban már az is kiderült, nyomás indult.

A Naphire.hu kereste meg a rendőrséget, akik kérdésünkre közölték, hogy “a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adattal visszaélés vétség miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen”. Harsányi Leventét a Naphire.hu telefonon érte utol.

“Milyen érdekes, hogy amióta megtörtént a rendőrségi feljelentés, azóta elmúlt, azóta láttam Stohl Andrást és Jákob Zoltánt is ugyanezzel a hirdetéssel” - mondta lapunknak a rádiós műsorvezető, akit két hónapig terhelt ez a probléma. Hozzátette: akik ilyen bűncselekményekben utaznak, már kellő tapasztalattal rendelkeznek, és pontosan tudják, miket kell tenniük, hogy nagyon nehéz legyen a nyomukra bukkanni. “És ezzel keresnek is pénzt” - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés