Hirdetés

Brutális emberölési kísérlet: így van most a megkéselt fitneszmodell, Ildikó - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Friss közlemény adott ki a rendőrség a nyírteleki családi vérengzés kapcsán, kiderült, az ismert modellre támadó párjával szemben módosulhat a vád. A Naphire.hu-nak sikerült beszélnie Ildikóval - így van most.

Fotó: police.hu

Megdöbbentő hír érkezett tavaly szeptember végén Nyírtelekről: a saját otthonukban támadt rá a férje az ismert magyar fitnesz-modellre. Többször megütötte, majd egy késsel is megszúrta. Ildikónak végül sikerült elmenekülnie, a szomszédtól kért segítséget, ő értesítette a rendőrséget is. A férje bezárkózott az otthonukba az alig másfél éves kislányukkal együtt. A bántalmazott nőnek még volt annyi ereje, hogy a kiérkező rendőröknek elmondja, mi történt, majd elvesztette az eszméletét. A házba végül a helyszínre riasztott Terrorelhárítási Központ egységei hatoltak be, ahol a kislányt esz szobába bezárva találták meg. “Az apára egy másik szobában találtak rá eszméletlen állapotban, ami láthatóan az önmagának okozott sérülések miatt következett be” - közölte most a rendőrség.

Fotó: police.hu

Korábbi sajtóhírek szerint Ildikó kórházba került, a rendőrség friss közleménye már úgy fogalmaz az állapotával: “közvetlen életveszélyben volt”. Az is kiderült, a 29 éves támadó azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba és önmagával is végezni fog. Miután elfogták a férfit, őt is kórházba vitték, szerencsére az azonban már a helyszínen kiderült, hogy a kislány nem szenvedett sérüléseket, így őt átadták a hozzátartozóknak. “A nyomozók Sz. D.-t emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt, és a büntetőeljárás alatt mindvégig fenntartott” - írja friss közleményében a rendőrség.

Fotó: police.hu

A Naphire.hu azt is megtudta, a nyomozást lezárták, és a férfi cselekményét már “különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntettre” módosították. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek. Lapunk azt is megtudta, hogy a támadás áldozata, Ildikó a hosszas kórházi kezelést követően tavaly már az ünnepeket is otthon tölthette, azóta pedig újra dolgozik és békében, szeretetben neveli a kislányát. A Naphire.hu megkeresésére csak annyit közölt: egyelőre próbálja elfelejteni a történteket és újjáépíteni magát. Ennél bővebben nem tudott még nyilatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés