Hirdetés

Novák Katalin mellett tűnt fel egy ismert ellenzéki tüntető

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar sztárszülők gyermeke volt Novák Katalin egyik biztonsági embere, ráadásul a fiatal férfi ismert ellenzéki tüntető is. 

Novák Katalin testi épségét biztosította Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Rékasi Zsigmond. A sztárpár gyermeke komoly hivatást választott magának, ugyanis biztonságtechnikai céget alapított, ráadásul elég jó híre is van a szakmában, nagy felelősséggel járó feladatokat bíznak rá - szúrta ki a Promotions.

Zsigmond védte már a Liszt Ferenc repülőteret is, azonban arra a legbüszkébb, hogy a TEK embereivel együtt ő felügyelte Novák Katalin biztonságát többfunkciós testőrként. A fiatal férfi azonban csak szűkszavúan beszélt a megbízatásáról, hiszen a kulcsfontosságú információkat nem adhatja ki. Zsigmond egyébként kijelentette azt is, hogy szóba sem került számára, hogy a szülei nyomdokaiba lépjen, mivel szerinte sok szerencse is kell ahhoz, hogy az ember meg tudjon élni a művészetből, ő pedig biztos egzisztenciát akar, így választotta ki a szakmáját is. Azt azonban megtanulta szüleitől, hogy szerencsés több lábon állni, így több kisebb dologgal is foglalkozik.

Rékasi Zsigmond neve nem csak amiatt lehet ismerős, mert az ismert színészpár gyermeke, hanem azért is, mert ismert ellenzéki tüntetőnek számít. 2018-ban például azzal került be a hírekbe, hogy váratlanul rendőrök jelentek meg a házuknál és lefoglalták négy számítógépét. Zsigmond ebben az időszakban több kormányellenes tüntetésen is felszólalt és verseket szavalt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés