Hirdetés

Jó hír a téli sportok szerelmeseinek - már várja a szánkózni vágyókat a Normafa

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Normafa sportolásra alkalmas, sórt hóval várja a sífutókat és a szánkózni vágyókat - közölte a Hegyvidéki Önkormányzat.

Mint írták, a behavazott részek ingyenesen használhatók, azonban felhívták a lakosság figyelmét, hogy a későbbiekben a Szent Anna-kápolna mellett található sípálya díjkötelessé válik. Amint ez megtörténik, a jegyhez a karbantartott és este kivilágított pályán kívül öltözési, zuhanyozási lehetőség is kapcsolódik majd - írja a Telex.

Az Anna-réti szánkópálya, mely a közkedvelt játszótér alatt található, a későbbiekben is ingyenesen használható.

A lesiklópálya jelenleg még nem üzemel, de bíznak benne, hogy a következő években végre ott is elkészülhet a tervezett felújítás. Felhívták az emberek figyelmét arra is, hogy a pályák kizárólag saját felelősségre használhatók, a havas területre belépéssel mindenki elfogadja a házirendet.

Arról, hogy hó nem nagyon várható karácsony környékén, már írtunk, akkor tehát kisebb eséllyel lehet majd élvezetesen használni a pályát. Legtovább a havas északi tájakon tarthat ki a hideg, emellett a péntek éjjel várható havazás nyomán a nyugati tájakon van esély rá, hogy a lehullott hótakaró valameddig kitartson, az ország nagy részén viszont egyre kisebb az esély arra, hogy a gyerekek havat lássanak december 24-én. Itt lehet tehát fehér karácsony.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés