Hirdetés

Belázasodott a sztárfocista, nem tudni, mikor lép pályára a vébén

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Neymar előbb bokasérüléssel küzdött, mostanra lázas is lett, pénteken még biztosan nem játszhat a katari foci-vébén.

A brazil Neymar (j) és a szerb Sasa Lukic a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én.
A brazil Neymar (j) és a szerb Sasa Lukic a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én. MTI/EPA/Neil Hall

A Brazília-Szerbia mérkőzésen sérült le a brazilok sztárjátékosa, Neymar, akinek annyira megsérült a bokája a meccsen, hogy könnyek között hagyta el a pályát.

Bár a focista már nagyon szeretne ismét játszani, már be is lázasodott, így a 30 éves támadó egy darabig még nem lép pályára.

„Szomorú volt, hogy nem jöhetett ki a stadionba szurkolni nekünk, mert nincs jól. Nemcsak a lába miatt, hanem egy kicsit lázas is. Remélem, minél hamarabb felépül” – mondta csapattársa, Vinicius Júnior hétfőn, a svájciak elleni 1-0-s győzelem után - írja a Telex.

A szerb Strahinja Pavlovic (b) szabálytalanul szereli a brazil Neymart a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én.
A szerb Strahinja Pavlovic (b) szabálytalanul szereli a brazil Neymart a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én. MTI/EPA/Ali Haider
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés