Hirdetés

Nagyon, nagyon rosszul esett Németh Szilárdnak a Fidesz csepeli veresége

Nap Híre portré Nap Híre

Németh Szilárd köszönetet mondott minden csepelinek, aki vasárnap élt a demokratikus jogával és bebizonyította, hogy Magyarország az EU szuverén, demokratikus tagállama.

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos hétfő délután a Facebook-oldalán osztott meg egy hosszú bejegyzést, amelyben kiemelte, tudomásul veszi, hogy a csepeli választók többsége nem Orbán Viktor jelöltjeire, nem a Fidesz-KDNP békepolitikájára és nem Dudás Zoltán programjára szavazott. 

Pedig az elmúlt öt évben 37 milliárd forint kormányzati támogatást harcoltam ki és szereztem meg a csepeli utak, járdák, oktatási, egészségügyi, szociális, sport- és kulturális intézmények, játszóterek, parkok megépítésére, megújítására. Csepel kapta a kerületek közül toronymagasan a legnagyobb kormányzati Covid- és energiaválság-kompenzációt. Tegnap azonban világos üzenetet kaptunk: mindennek ellenére az elkövetkezendőkben Borbély Lénárd és új, Fidesz-ellenes pártja, a Közösen Csepelért Polgári Párt, illetve Magyar Péter és a Tisza Párt kell. Pedig ránk Csepel mindig számíthat!"

- hangsúlyozta Németh Szilárd, majd hozzátette, hogy "külön  tisztelettel köszönöm szavazatait azoknak a csepelieknek, akik kiálltak Orbán Viktor mellett, és nem bontották meg a nemzeti-keresztény-konzervatív tábor békepárti egységét! Hűségüket, bizalmukat, bátorságukat meg fogjuk szolgálni!".

"Megbecsüléssel, tisztelettel és köszönettel tartozom Dudás Zoltánnak, Fidesz-KDNP-s bajtársaimnak, munkatársaimnak, önkénteseinknek, delegáltjainknak, támogatóinknak az áldozatos munkájukért és az értékes segítségükért! Csak a Fidesz! Hajrá, Csepel!" - zárta posztját a fideszes politikus.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés