Hirdetés

Németh Lajos megtörte a csendet: egyáltalán nincs vége a télnek, sőt

Nap Híre portré Nap Híre

A szibériai hideg lassanként szivárog dél felé. 

Csehi András Németh Lajossal beszélgetett a TV2 Mokka című műsorában. A műsorvezető felemlegette a meteorológus régi vágyát, hogy újra négy évszakos évet szeretne végre. A riporter azt mondta Németh Lajosnak, hogy most végre megvalósult az álma, ugyanis egy hónapon belül minden évszakot megtapasztalhatott. 

Csehi és Németh a  Halászbástyáról jelentkeztek be napfelkeltekor +2 fokban, miközben ugyanebben az időben Észak-Európában (Svédországban, Finnországban) jelenleg sok helyen -38 fok volt. A szibériai hideg pedig lassanként Magyarországot is eléri, de addig még van pár napunk.

Mához egy hétre már Magyarországon is kemény éjszakai fagyok várhatók (-5, -10 fok), de a beáramló hideg nem lesz tartós vendég nálunk, továbbra is a változékonyság lesz a jellemző. Egyelőre bizonytalan, hogy lesz-e hó, hózáporok biztosan lesznek, de a hideg szibériai levegő egyelőre úgy néz ki, nem találkozik nedvesebb léghullámmal - árulta el Németh Lajos, szúrta ki a Blikkrúzs.

Nos, úgy tűnik, jövő héten végre igazi telünk lesz, addig is azonban élvezhetjük a már-már tavaszias időt és a 15 fokot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés