Hirdetés

Rég nem látott arcát mutatja ma az időjárás

Garai Kitti portré Garai Kitti

A héten egyre inkább enyhülni fog az időjárás, többfelé napsütéses idő lesz. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn az ország nyugati felében alapvetően rétegfelhős, borult idő ígérkezik, inkább a keleti és középső tájakon lehetnek kevésbé felhős tájak, illetve időszakok. Számottevő csapadék nem lesz. 

Az északnyugati megyékben a délire, délkeletire forduló szél helyenként megerősödik, a Fertő térségében és Sopron környékén viharos lökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet -2 és +4 fok között alakul.

Estére az alacsonyszintű felhőzet mellett nyugat felől a magasabban levő felhők is terjeszkednek kelet felé, így hajnalra sokfelé már borult idő ígérkezik. Számottevő csapadék nem várható. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -6 és -1 fok között valószínű, de a tartósabban derült tájakon ennél hidegebb is lehet.

Nyakunkon a karácsony, az idő pedig egyre egyhül

Hivatkozás másolása

Mint azt a Naphíre is megírta, a meteorológusok előrejelzése szerint idén sem lesz fehér karácsonyunk. A héten egyre inkább enyhülni fog az időjárás, viszon ezzel a csapadék esélye is nő. Inkább esőre van kilátás, mint hóra. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés