Hirdetés

Ismeretlenek támadtak egy magyar turistára Nápolyban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ismeretlenek támadtak meg egy 54 éves magyar turistát Nápolyban, a Spanyol negyedben. A hírek szerint a férfi kezét a támadók meg is vágták, ezért kórházba ment. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi történhetett, a feltételezések szerint a turista utcai verekedésbe keveredhetett.

A magyar férfi a támadás után taxival ment a közeli kórházba, ahol a rendőrséget is értesítették. Az 54 éves áldozat azonban nem tudott a támadók azonosítására, illetve a sérülés okára vonatkozóan információkkal szolgálni - írja az Index.

Az olasz rendőrök néhány órával később megállapították, hogy óra körül egy bejelentés érkezett a 113-as telefonszámra, miszerint a Largo Baracche körzetében verekedés történt. A helyszínre érve a rendőrök senkit sem találtak ott. A verekedés helyszíne állítólag néhány lépésre volt attól a szállodától, ahol a turista tartózkodott.

Így a rendőrök azt sem zárják ki, hogy ő is részt vett a bejelentett erőszakos cselekedetben és, hogy az incidensben megsérült. Az állapota nem súlyos, a hatóságok most a térfigyelő kamera felvételeit vizsgálják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés