Hirdetés

Napokon belül megváltozik az ATV műsorvezetőjének élete

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Négy napra jutottak el a magyar tengerhez, a nyarat nagyrészt a barátokkal, nagyszülőkkel, családdal töltötték. Az ATV csinos időjósa azonban már hetek óta készül, mert napokon belül megváltozik minden, amit eddig kialakítottak.

Tíz éve ismerte meg a férjét, öt éve házasok és két gyermekük van. Az ATV csinos időjósa azon nők egyike, aki fiatalon családot alapított és  - mint korábban lapunknak elmondta - szerinte így nehezebb dolguk van, mert mindent nekik kell megoldaniuk. A férje azonban rugalmas és ebben is a társa, igaz, Süveges Eszterék élete így is nagy változások előtt áll.

 “Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen Rafael most ősszel kezdi az óvodát. Már nem csak őt, magamat is készítem fel a nagy eseményre” - mondta a Naphire.hu-nak az édesanya, de nem csak ő fogja hiányolni a picit az otthonukból. “Arra is kíváncsi leszek, hogy Lora mennyire fogja hiányolni a bátyját. Ők már sokszor együtt játszanak, beszélgetnek, így mindannyiunknak új lesz ez a helyzet. De bízunk benne, hogy minden nagyszerűen fog alakulni” - magyarázta.

Eszterék emlékezetes módon búcsúztak el a nyártól is, két gyermekükkel négy napot töltöttek a Balatonon - ami az elmondása szerint feledhetetlen lett. “Imádtak a strandon lenni, szinte egész nap lent voltunk. A déli parton nyaraltunk, így a vízmélység is ideális volt a számukra, és meglepően bátran mozogtak a vízben. Alig lehetett őket kiszedni” - emlékezett a büszke anyuka lapunknak, akiből nosztalgikus élmények is feltörtek. “Eszembe juttatták a gyerekkorunkat, gyakorlatilag újraéltük velük az élményeinket. Felnőttkorára az ember elfelejti, milyen jó homokvárat építeni, kagylót gyűjteni, vagy enni egy jó kakaós palacsintát, majd maszatosan rohanni be a tóba” - mondta Süveges Eszti.

A picik sok időt tölthettek a nagyszüleikkel és barátaikkal is, így most feltöltődve várhatják életük új időszakát, amikor Rafi óvódás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés